Klient Historier

Klinik -  Asklevvej 4  8653 Them, 10 km syd for Silkeborg


Uafhængig - Autoriseret Helsevejleder/Alternativbehandler


Klient Historier


Har du haft en god oplevelse i min klinik?


Har de råd du fik gjort en forskel?

Så del det med andre.


Jeg er jer meget taknemmelig for jeres indslag og husk vejen til et bedre liv er helt din egen fortjeneste.


Du udførte det hårde arbejde, jeg gav dig bare råd og vejledning til at nå dertil hvor du er i dag.

Casper lider af allergi
Hjælp ved høfeber/allergi

 

Hej jeg hedder  Casper er 23 år gammel og har døjet rigtig meget med høfeber lige siden jeg var de 10-12 år gammel, indtil i sommers.


Det var så slemt at jeg nogen dage slet ikke kunne holde noget ud.


Jeg ville allerhelst bare være inde og stå under bruseren, så længe som muligt da det var den bedste løsning, på at holde høfeberen nede.


Mine symptomer var øjne der sved og løb i vand, min næse kløede og snottet løb konstant. Jeg spiste piller hver sommer samt fik næsespray og øjendråber, men fik aldrig det helt store ud af det. Jo jeg kunne godt mærke en forskel på om jeg havde taget mit medicin eller ej, men ikke noget som hjalp det helt vilde.


Jeg troede faktisk bare det var noget jeg skulle lære at leve med.


Men i starten af 2015 fik jeg en stor hjælp og vejledning om, hvad jeg kunne gøre for at rette op på min høfeber og det skal siges jeg kun har været generet af det et par dage i løbet af 2015 og slet ikke i den grad jeg har følt min høfeber før i tiden.


Jeg er glad for at Jonna kunne hjælpe mig med mit allergi

Nu håber jeg bare på en lækker sommer med masser af sol! Har altid været mest glad for vinteren hvis jeg skulle vælge for et år siden, men nu glæder jeg mig bare til at det bliver en fremragende sommer!

 

Casper

Cathrina om VEGA-test

Vega test ... hos Olivers Farmor ... og hvad er nu det

 

Da jeg blev testet hos min skønne kollega fra RenKost Jonna, mærkede jeg, at her er noget helt unik. Vores krop giver maskinen signaler og vi får direkte besked. Jeg blev yderst overrasket med nogle ting og andre ting havde jeg fornemmet og det havde Jonna's intuition selvfølgelig også inden vi kom i gang ...

 

Den tester alt fra intolerancer til allergier, hormonelle ubalancer immunsystem og meget mere. De ting vi fandt frem til jeg skulle indtage (min krop og maskinen) har allerede hjulpet mig markant.

 

Jeg giver min varmeste anbefaling til Jonna Hun har en skarp intuition og en dyb visdom med sig vedr. mave/tarm og fordøjelse, kost, kosttilskud og homøopati.

 

Tak kære Jonna

Højre arm.

9 december 2015

Venstre armhule

2. Januar 2016

Højre armhule

2. Januar 2016

Inderside af venstre underarm

29. December 2015

Ansigt 

1. December 2015

Nakke

11. Febuar 2016

Højre ar. Fave forskel er p.g.a. lys indfald da fotoet er blevet taget.

9. April 2016

Venstre armhule, spejlvent, fotogreferet i  et spejl

8. April 2016

Højre armhule, spejlvent, fotogreferet i et spejl

8. April 2016

Inderside af venstre underarm

10. April 2016


At huden ser lyserød ud skyldes lyset

Ansigt 

10. April 2016

Nakke

10. April 2016

Højre arm.

Oktober 2017

Venstre armhule
Oktober 2017

Højre armhule
Oktober 2017

Inderside af venstre underarm

Oktober 2017

Ansigt
Oktober 2017

Nakke
Oktober 2017

Annas historie om Vitiligo

Vitiligo / hvide pletter


Vitiligo er en hudsygdom, som skyldes, at man får færre af de celler i huden, som danner pigment. Derved opstår der hvide pletter på huden. De pigmentdannende celler kaldes melanocytter. Vitiligo opfattes som en såkaldt autoimmun sygdom, hvor det er kroppens eget immunapparat, der aktiveres og rettes mod hudens melanocytter, som svinder og efterhånden kan gå helt til grunde.

 

Anna er fra Hudlægen blevet bedt om en lille epistel om egen behandling, da han fandt det usædvanlig at der dannes så meget pigment på så kort tid, derfor denne solstrålehistorie om hvor godt det kan gå, når det etablerede sundhedssystem, den alternative verden og en meget vedholdende patient/klient arbejder sammen.

 

En midaldrende kvinde, vi kalder hende Anna (kvinden ønsker at være anonym) kontaktede mig, Pinsen 2015, meget fortvivlet, viste mig en hvid plet på højre hånd. Vi talte om, at der sikkert ikke var nogen mirakelkur, men det ikke betød at der ikke var noget at gøre. Mere om det senere.

 

Hun var helt klar på at der skulle ske noget. Hun var hos lægen, fik en henvisning til hudlægen, med lidt lange udsigter, ventetiden her var 4 måneder, da der ikke er tale om en livstruende sygdom. 4 mdr.  lyder ikke af lang tid, men da sygdommen, hen over sommeren udviklede sig markant fra en plet på hånden, til at være plamager på arme, skuldre, fod, ben, ansigt og meget udbredt under armene, var hun mere end fortvivlet. Set i bakspejlet ville det ha været oplagt at komme lidt før i behandling, da det ikke kun handler om pletter men også afmagt og stress i kroppen over at sygdommen udviklede sig så hastigt.

 

  1. oktober 2015 mødte hun op hos hudlægen, sygdommen var nu endelig i ro, hun blev henvist til sygehuset for blodprøver, for at udelukke anden sygdom.

 

  1. oktober 2015 startes der med lysbehandling 3 gange om ugen.

 

December 2015. Hudlægen undersøger om behandlingen har den ønskede effekt og ser en betydelige begyndende pigmentdannelse. Anna er lettet og behandlingen kan fortsætte, stadig lysbehandling 3 gange om ugen.

Normalt tilbydes der lysbehandling 2-3 gange om ugen i 3 mdr. men behandlingen fortsætter da der er en stadig god udvikling.

 

Januar 2016. Betydelig bedring i repigmenteringen og der fortsættes med lysbehandlinger ca. 3 gange om ugen og Annas gode livsstil, med antiinflammatorisk kost, og bitterdråber mv

 

 

Her hvad hun selv gør og som hun siger det fungere for mig :-)

 

I ventetiden fra Pinse til 1. oktober har Anna meget travlt med at ”redde” sig selv. Jeg giver hende råd og vejledning om antiinflammatorisk kost, om at støtte leveren og få lidt fut i den manglende mavesyre. Vi talte også om, at ved autoimmunsygdom, handlede det om at dæmpe immunsystemet.

 Alt imedens pletterne blev flere, læste Anna alt hvad der findes af litteratur om emnet. Hun kom også forbi i ny og næ og fik lidt moralsk oppakning til, at forsætte det gode arbejde og hun var da også fast besluttet på at vinde over pletterne.

 

Annas kur er som følger:

 

En helt igennem antiinflammatorisk kost og hvad er det?

Jo hun fjernede alt som belaster kroppen: ”De hårde hvide vare” hvidt sukker, hvidt mel og mælkeprodukter, hun spiser dog lidt acido, smør og ost.

Farvel til de firebenede dyr. (okse, kalv, gris, lam)

Drikker moderat alkohol 1 lille glas vin i festligt lag

Hun spiser overvejende økologisk.

Mange grøntsager i alle farver, kål, krydderurter og rigtig gerne de bitre af slagsen. Rucola, mælkebøtte ol

Ingefær, gurkemeje og hvidløg

Grøn te og en go kop kaffe

Fuldkornsbrød og altid det gode langtidshævede fra den lokale økobager, hun elsker brød 

 

Hun spiser ikke meget kød, men når det er på menuen er det lidt kylling eller fisk. Bønner, linser og svampe er ofte protein delen på middagsbordet, men husbondens grønsagsdelle eller æggekage med rest af gårsdagens grøntsager, går hun heller ikke af vejen for. Tilbehøret er også gerne de syltede ting fra mors køkken, asier, agurker osv.

 

Hun er rigtig glad for supper. Her koger hun suppe på rigtige kraftben med marv, de skal koge i mange timer 10-12 timer, så al gelatinen er fri, det skulle efter signe være med til at tætte tarmen og så smager det fantastisk. (madbanditten)

 

Frugt fylder ikke meget, men grape, citroner og diverse bær er jo dejlige (dog ikke, kirsebær, hindbær og brombær), lige som nødder, mandler og frø dagligt er på menuen.  (ikke, cashewnødder og pistage)

 

Anna har også fundet ud af, at for hende er en let faste rigtig godt. Hun spiser normalt ikke efter kl 20 og til kl 12 næste middag. Her spiser hun sit morgenmåltid, bestående af havregrød med bær (gerne blåbær), nødder og frø (f.eks. græskarkerner) og et glas acido fortyndet med saft og lidt hybenpulver

Daglige vitaminer/mineraler og diverse kosttilskud:

Her har det været vigtig at skrue op for den manglende mavesyre og hjælpe leveren. Ved autoimmun sygdom handler det også om at dæmpe immunsystemet. Jeg har også sat fokus på B-vitaminer spec. Folinsyre

Multivitamin/mineral, hun har skiftet mellem Omnimin pure og All Energy. All Energy indeholder ud over vitaminer og mineraler også 4 adaptogene urter: Schisandra, Astragalus, Rosenrod og Russiskrod, alle urter støtter kroppen.

Mega B- stress

Folinsyre, noget mere end daglig anbefaling

D-vitamin

Calcium med D-vitamin og Magnesium

Q10-Gold

Immiflex, Beta-glucan

HCL med pepsin (mavesyre) til hvert måltider

Gastrosan complex fra A Vogel (bitterstoffer) før hvert måltid

Eskimo 3

Probiotica, hun har ingen præferencer, dog anbefaler jeg en med relativ højt indhold af bakterier

 

Hudprodukter:

Hun bruger Avivir Aloe Vera after sun, aftenen før hun skal havde lys,

De øvrige dage en god hudolie og Wonder lotion fra Juhldal

Hun har også erfaret at Cosberg B 12 Repair, Derma, er god mod den til tider kløene hud

Hun er helt bevist om hvor vigtig lys er, derfor er hun også en tur ude i den friske luft hver dag og frem for alt passer godt på sig selv 

Det har været vigtigt for Anna at få fortalt sin historie, da alle med denne lidelse skal vide at det er muligt at gøre noget selv. Jeg har været glad for at være en del af den gode udvikling og følger den stadig.